Rólunk

A webáruház üzemeltetője a Kerítésrendszerek Kft.

Cégünk 1999-ben kezdte meg működését. Jelenleg 25 fős csapatunk, budapesti és biatorbágyi irodánk, valamint 70 millió forint értékű budapesti raktárkészletünk segítségével kiemelt hangsúlyt helyezünk ügyfeleink gyors, pontos, kedvező árfekvésű kiszolgálására. A belátásgátló, fa-, és fém kerítések, kerti elemek forgalmazása mellett a Kerítésrendszerek Kft. a belga Betafence hivatalos viszonteladójaként is tevékenykedik. A Betafence világelső a belépés-ellenőrző és a kerítésrendszerek piacán. 100 országban van jelen, 12 üzemben 2000 dolgozót foglalkoztat, évi 500 millió eurós forgalommal.


Partnereink

A kertészeti és a lakossági kerítéspiacon vásárlóink között tudhatjuk szinte valamennyi országos hálózattal rendelkező barkácsáruház-láncot (Bauhaus, Baumax, OBI, Platform, Praktiker, Raab Karcher), valamint több kisebb-nagyobb TÜZÉP telepet, vaskereskedést, kertészeti és barkácsáruházat. Valamennyi termékünkkel jelen vagyunk az interneten. A mobilkerítés és a lakossági kerítéspiacon a Kerítésrendszerek Kft. piacvezető.


Projektjeink

Több száz ipari projekt és egyéb beruházás eredményeként, kilométerekben mérhető a cégünk kivitelezésében évente telepített kerítések és kapuk hossza. Megrendelőink között található például a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., a STRABAG Zrt., a KÉSZ Zrt., a ZÁÉV Zrt., a MARKET Zrt., a SWIETELSKY Kft. stb. Piaci részesedésünk projekt területen 40-50 százalékos.


Mobilkerítés kölcsönzés, értékesítés

4000 darabos, 14 kilométernyi mobilkerítés raktárkészletével a Kerítésrendszerek Kft. naprakészen, gyorsan oldja meg partnerei – elsősorban rendezvényszervezők és építőipari generálkivitelezők – ideiglenes lekerítési feladatait.


Minket érdekel a véleménye!

Termékeink és szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében, kérjük, írja meg véleményét, javaslatát! A dicséretet is örömmel vesszük az alábbi e-mailcímen: info@keritesrendszerek.hu


Minőségi tanúsítvány

Termékeinkhez minőségi tanúsítványokat mellékelünk. Széles választékunk, sokfajtaságuk, illetve időlegességük miatt online módon nem elérhetők. Amennyiben egy termékhez minőségi tanúsítványt szeretne, illetve kapu vagy kerítéssel kapcsolatos szabványok után érdeklődik, kérjük, küldjön e-mailt az alábbi címre: info@keritesrendszerek.hu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minden, ami kerítés

A Kerítésrendszerek Kft. teljes választékát – kapu és kerítés, fémből, fából vagy műanyagból, tekercses vagy táblás kivitelben, valamint mobilkerítés, gabion, lábazat, állati és további biztonsági megoldások 

A gabion felhasználási lehetőségei, gabion telepítés és már megvalósult gabion projektek: www.gabionok.hu

Kutyakennel, kutyakifutó, ketrec kisállattartóknak, vadháló és kerti leválasztás állattulajdonosoknak, állatkerteknek: www.kutyakifuto.hu

Olcsó kerítés, kapu, gabion és belátásgátló kedvezményes, akciós áron: www.keritesakcio.hu

Ideiglenes területelhatárolás, új és használt mobil kerítés eladás és bérlés: www.mobilkerites.hu

Fa termékek, fa belátásgátló elemek, kerti elemek, pergolák széles választékban: www.deszkakerites.hu

Belátásgátlók széles választékban; műanyag és fa átlátásgátló hálók, szélfogók, napvitorlák: www.belatasgatlo.hu

Oldalkerítések fémből és fából. Horganyzott tekercses és táblás kerítések: www.oldalkerites.hu

Minden, ami horganyzott; oszlopok, horganyzott táblák és tekercsek elérhető áron: www.horganyzott.hu

Ipari megoldások; szárnyas-, és úszókapuk, kerítések nagy mennyiségben rendelhetők: www.biztonsagikerites.hu 

Betafence termékek széles választékban; kapuk, kerítések, belátásgátló betétek: keritesbolt.hu

Táblás kerítések széles választékban: www.tablaskerites.hu

Egyszárnyú, kétszárnyú, vagy tolókapuk zöld, horganyzott, vagy antracit kivitelezésben: www.bejaratikapu.hu

Födémzsalu és kőműves vasbak vásárlása és bérlése: www.zsalutamasz.hu

Euro gitterboxok vásárlása és bérlése: www.gitterboxshop.hu

A Kerítésrendszerek Kft. Ausztriában: www.zaunsystemen.at