Rólunk

Üdvözöljük a Kerítésrendszerek Kft.-nél. Szakterületünk a magas minőségű kerítésrendszerek forgalmazása és tervezése. Termékeink között vannak táblás, tekercses és léc kerítések, hozzá illő kapuk, belátásgátlók és egyedi gabion falak. Emellett kapukat és egyéb kerti kiegészítőket is fejlesztünk és árusítunk, úgy mint például virágládák, lugasok, kerti szegélyek, kutyakifutók.

Célunk ügyfeleink sokrétű igényeinek kielégítésére.

Tudjuk, hogy minden kert és kerítés más. Megértjük, hogy ügyfeleinknek ugyanúgy fontos lehet a biztonság, a magánélet nyugalma, és az esztétika is.

Akár lakossági, akár kereskedelmi, akár ipari célú kerítésre van szüksége, képzett szakembereink segítenek a legjobb megoldás megtalálásában.

Cégünk 1999-ben Budapest XVII. kerületében egy magyar családi vállalkozásként alakult. Elsőként főként a magánszemélyeket akartunk kiszolgálni (például családi házak kerítései). Az elmúlt évtizedekben azonban számos kereskedelmi és ipari kerítést is megvalósítottunk, ezért ma már bátran állunk elébe az ilyen jellegű megkereséseknek is.
Nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink egyéni igényeire, ezért folyamatosan gyártunk többek között egyedi kapukat is, és a visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük termékeinket.

Emellett mobil kerítések, kordonok, mobil falak, ipari rácsok, gitterboxok kereskedelmével és bérbe adásával is foglalkozunk.

A kínálatunkban lévő kerítéseink:

-kedvező árfekvésűek,

- időjárásállók, kevés gondozást igényelnek,

- és egyszerűen telepíthetők.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy laikus ügyfeleinknek is egyszerű legyen a megfelelő kerítés beszerzése. Ebben segítenek értékesítőink, a honlapunkon található kerítéstervező és tájékoztató írásaink, videóink.

Ami megkülönböztet minket más forgalmazótól, hogy új, környezetbarát és akár DIY megoldásokkal igyekszünk bővíteni termékpalettánkat. Terveztünk örökzöld keríti dekorációt, nyuszikifutót és kukatárolót is.

Ha a Kerítésrendszerek Kft.-t választja, nyugodt lehet, hogy egy megbízható és szakértő cég a partnetre. Ezt számtalan egyedi megoldás és elégedett ügyfél is igazolja.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megbeszéljük igényeit, és hagyja, hogy olyan kerítésmegoldást ajánljunk, ami felülmúlja elvárásait.

Üzleteink Budapesten és Biatorbágyon várják. Illetve elérhet minket az alábbi telefonszámokon: +36-20-969-2870, +36/23-532-110