GABION ÚSZÓKAPU

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!


Méretek szélesség x magasság (mm):

Az uszókapu nem csak kényelmes nyitása miatt lehet jó megoldás. Vannak olyan esetek, amikor a szárnyas kapu nyitására nincs terünk.
Azoknak az ügyfeleinknek akik gabion kerítés telepítettek, már gabion úszókapu is elérhető nálunk.
A szerkezet biztonsággal tudja mozgatni a nagyobb tömegű kaput is. Ráadásul a görgőkön mozgatni kisebb erőfeszítést igényel a szárnyas kapuknál, még akkor is ha nem automatizáljuk.
Igaz az uszókapu ára általában több, mint a szárnyas megoldásoké, mivel egyedi tervezét végzünk.
A feltöltés miatt sürű osztású rácsot ajánlunk, amihez kisebb töltőanyagot választhat. Mivel a kapu teteje horganyzot fém kerettel zárt, a kapu töltését nagy kövekkel nem tudjuk befejezni, ugyanis felülről nem férünk hozzá a rácsok közötti réshez, amit kitölteni szeretnénk. Így ha minél sűrűbben szeretnénk tölteni, kisebb kövekkel megoldható, hogy a kapu tetejénél a lemez eltartásával akkora rést tarsunk, ahol beferhet a töltőanag. 
Ha mindenképpen nagyobb kövekkel szeretnék kitölteni, fekvő helyzetben tudjuk ezt elvégezni és utolsó lépéskét szereljük fel az oldalsó rácsot. Ezután azonban a már kész kaput kell telepíteni, ami nagyon nagy erőbefektetést igényel, illetve gépi segítséget.

Hasonló termékek