BASIC DÍSZBURKOLAT

25.387 Ft - tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!


Méretek szélesség x magasság (mm):
 • Gabion falburkoló 25x100mm, 50x110 cm 10cm v horganyzott

Gabion falburkoló 25x100mm, 50x110 cm 10cm v horganyzott

 • Gabion falburkoló 25x100mm, 50x110 cm 10cm v horganyzott
 • Készlet:

  Rendelésre induló gyártás és szállítás

  Szállítási kategória:

  25.387 Ft

  Mennyiség:


  A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!  Gabion díszburkolat főbb felhasználási területei:

  1) Beton felújítása: nagy előnye, hogy télen is végezhető. A sérült, repedezett, rossz kinézetű, de statikailag megfelelő beton falak, lábazatok  felújítására használjon gabion díszburkolatot! Egyszerű, gyors vizes kötést nem igénylő technológia.

  2) A kő design építészeti hangsúlyozása: a kő naturalisztikus hangsúlyozása homlokzatokon, lábazaton egyaránt kiváló esztétikai megoldást jelent. A ragasztott, falazott technológiával szemben a burkolat átszellőzik, természetes módon kezeli a nedvesedést.
  Sérülés esetén könnyen javítható, pótolható, akár hőszigetésre is építhető. Lábazati burkolatként nincs kapilláris hatás, felnedvesedés.

  3)Kő struktúra építészeti hangsúlyozása
  Meglevő hőszigetelt tégla, beton felületekre lemezes lefogós, szükség esetén alátét tartó lemezes technológiával egyedi gabion kosarakat telepíthetünk. A rácsok rögzítése egymáshoz rozsdamentes klipszekkel történik, mely pontosabb és kevésbé feltünő rögzítést ad mint a gabion spirál. 
  A díszburkolat minimális vastagsága 5 cm, általában 10, 20, 30 cm burkolat vastagság jelelmző. Burkoló rács elemek 50 és 100cm méretűek. A gabion díszburkolatot méret és struktúra eldöntése után esetenként statikailag méretezni szükséges.

  Amennyiben gabion díszburkolatot vásárolna, küldjön képet, ill. rajzot kollégánknak, aki készséggel áll rendelkezésére!

   

  Hasonló termékek

  Akció -3%

  50.244 Ft - tól

  DÍSZBURKOLAT 2D