Kedves Ügyfeleink!
Az új kormányrendel értelmében üzleteink továbbra is nyitva tartanak.
Bővebb tájékoztatónkat kérjük olvassa el az ügyfélszolgálat menüpont alatt!

Köszönjük.

BASIC DÍSZBURKOLAT

25.387 Ft - tól

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!


Méretek szélesség x magasság (mm):
  • Gabion falburkoló 25x100mm, 50x110 cm 10cm v horganyzott

Gabion falburkoló 25x100mm, 50x110 cm 10cm v horganyzott

Készlet:

Rendelhető

Szállítási kategória:

25.387 Ft

Mennyiség:


A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.Gabion díszburkolat főbb felhasználási területei:

1) Beton felújítása: nagy előnye, hogy télen is végezhető. A sérült, repedezett, rossz kinézetű, de statikailag megfelelő beton falak, lábazatok  felújítására használjon gabion díszburkolatot! Egyszerű, gyors vizes kötést nem igénylő technológia.

2) A kő design építészeti hangsúlyozása: a kő naturalisztikus hangsúlyozása homlokzatokon, lábazaton egyaránt kiváló esztétikai megoldást jelent. A ragasztott, falazott technológiával szemben a burkolat átszellőzik, természetes módon kezeli a nedvesedést.
Sérülés esetén könnyen javítható, pótolható, akár hőszigetésre is építhető. Lábazati burkolatként nincs kapilláris hatás, felnedvesedés.

3)Kő struktúra építészeti hangsúlyozása
Meglevő hőszigetelt tégla, beton felületekre lemezes lefogós, szükség esetén alátét tartó lemezes technológiával egyedi gabion kosarakat telepíthetünk. A rácsok rögzítése egymáshoz rozsdamentes klipszekkel történik, mely pontosabb és kevésbé feltünő rögzítést ad mint a gabion spirál. 
A díszburkolat minimális vastagsága 5 cm, általában 10, 20, 30 cm burkolat vastagság jelelmző. Burkoló rács elemek 50 és 100cm méretűek. A gabion díszburkolatot méret és struktúra eldöntése után esetenként statikailag méretezni szükséges.

Amennyiben gabion díszburkolatot vásárolna, küldjön képet, ill. rajzot kollégánknak, aki készséggel áll rendelkezésére!

 

Hasonló termékek

29.882 Ft - tól

DÍSZBURKOLAT 2D