Hogyan dolgoznak a szakemberek? Nincs többé titok - gabionkerítés építése lépésről-lépésre

2019-07-02

A gabionból készült kerítés méltán terjedt el az egész világon; időtálló, környezetbarát megoldás, mely esztétikus módon segít megőrizni privát életterünket. A gabionkerítés megépítése azonban fejtörést okozhat a tapasztalt ezermesterek számára is.

“Tetszik a gabionkerítés, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá” - ez a gondolat sok kerttulajdonos fejében fordul meg, majd az ismeretek hiányában végleg elveti a gabionkerítés építésének lehetőségét. A Kerítésrendszerek Kft. szeretné eloszlatni a gabionfal telepítésével kapcsolatos kételyeket: nincs több kérdés, a következő 2 videóban minden apró részletre rámutatunk. 

A gabionkerítés iránt érdeklődők megtudhatják, milyen rögzítési technológiával dolgoznak a szakemberek, hogyan telepíthető a kerítés lejtős terepen, vagy hogyan kerülhető ki egy tereptárgy, amely a kerítés vonalában helyezkedik el.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, de most nincs ideje a teljes anyagot végignézni, tekintse meg rövid összefoglalónkat:

A részletes telepítésért pedig kattintson a következő videóra:

Kollégánk, Jávor Richárd gabionszakértő természetesen továbbra is készségesen áll rendelkezésére! Figyelem! A videó tájékoztatás jellegű. A gabionfal megépítéséhez feltétlenül kérje szakember segítségét!