• Gabion kerti elemek

    Gabion kerti elemek

  • Gabion kerítések

    Gabion kerítések

  • Gabion díszkő

    Gabion díszkő

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Zajvédelmi megoldás gabionnal

2017-03-27

A gabion a bizonyíték arra, hogy a hazánkban látható gyakorlattól eltérően a zajvédő fal is lehet szép. Méretezett és a műszaki szabványoknak megfelelő zajcsillapítással rendelkező fal építhető gabionból. A több rétegre osztott gabion fal külső oldalai az igényes megjelenést biztosítják, a belső feltöltések a zajcsillapító hatást szolgálják.

A gabion zajvédő falat azoknak javasoljuk akik forgalmas út, vasút mellett laknak. A beton vagy más anyagból épített zajvédő falakkal ellentétben, a gabion rugalmassága jóvoltából, a kamionok által keltett rezonancia sem okoz kárt a falban. Nem jelenik meg repedés, nincs vakolatleválás, ugyanakkor nem igényel rendszeres karbantartást, mint például a fából készült zajvédő falak. A gabion zajvédő fal akár növényekkel is beültethető, így még inkább természetes hatású.
A gabion zajvédő falak javasolt magassága 3-5 méter; építésükhöz statikai méretezés feltétlenül szükséges! Megépítését jól felszerelt, gyakorlott szakember csapat végezze!

 

 

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!