A tájba simuló megjelenés fokozására a gabion növényekkel is beültethető, sőt teljes mértékben zöld növényfalként is kialakítható – egyéb hasznos, például zajvédő funkciója mellett. Vízáteresztő tulajdonsága jóvoltából vízelvezető rendszerként is helytáll a gabion, s szintén ez szavatolja ellenállóságát az időjárás viszontagságai ellen." />
  • Gabion kerti elemek

    Gabion kerti elemek

  • Gabion kerítések

    Gabion kerítések

  • Gabion díszkő

    Gabion díszkő

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Természetes és környezettudatos választás: gabion

2017-03-23

Gabion rendszerrel tökéletesen tájba illeszkedő megjelenéssel valósíthatók meg a természetben – meredek területen, vízparton – vagy az otthon körül felmerülő tereprendezési, díszítési vagy építészeti ötletek.

Kő vagy fa töltéssel mindez nem csupán megjelenésében természetes, hiszen valóban környezetbarát módon, természet adta anyagokkal valósítható meg számos feladat, kötőanyag vagy egyéb kemikália alkalmazása nélkül, a fém gabion kosarak jóvoltából, amelyek szintén újrahasznosíthatók. Ez szintén a gabion egyik nagy előnye, hogy szükség esetén tetszőlegesen szétszedhető, áttelepíthető, elemei később is gazdaságosan felhasználhatók. 

A tájba simuló megjelenés fokozására a gabion növényekkel is beültethető, sőt teljes mértékben zöld növényfalként is kialakítható – egyéb hasznos, például zajvédő funkciója mellett. Vízáteresztő tulajdonsága jóvoltából vízelvezető rendszerként is helytáll a gabion, s szintén ez szavatolja ellenállóságát az időjárás viszontagságai ellen.

 

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!