• Gabion kerti elemek

    Gabion kerti elemek

  • Gabion kerítések

    Gabion kerítések

  • Gabion díszkő

    Gabion díszkő

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Rendhagyó park gabionokból a festői Balatonbogláron - a szépség és funkcionalitás kettőssége

2019-01-17

A Balatonbogláron található Vörös és Kék kápolnák közötti sétány kialakításában a Szilárd Szer Kft. a Kerítésrendszerek Kft. által forgalmazott gabion termékeket használta fel. A park kialakítása során a kivitelezőknek követniük kellett a pontos tervezést, hiszen a két kápolna a közelmúltban lett felújítva; a parkot ennek megfelelően autentikussá kellett változtatni. Az esztétikai cél mellett a kőkosarak elsődleges funkciója a talaj erodálásának megállítása, melyre a gabion támfalak tökéletesen megfelelnek. A balatoni lakosok örömére a gabion kosarakba bazaltkövek kerültek, mely a Balaton környéki tanúhegyek jellegzetes kőtípusa.

  

  

A munkálatok során első sorban egyedi gyártású rácsokat, ill. 50x100 cm konténereket használtak fel. A horganyzott rácsokat kapcsokkal, sok esetben azonban spirállal is rögzítették. A sétány különlegessége a BB pezsgőspalackokkal bélelt padok és virágágyások, melyek éjszakai világítással varázsolják egyedivé a boglári parkot. 

Gabion elemek és kerítések telepítésével kapcsolatban érdeklődjön a Kerítéseinket telepítették menüpont alatti kivitelezőknél!

  

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!