• Gabion kerti elemek

    Gabion kerti elemek

  • Gabion kerítések

    Gabion kerítések

  • Gabion díszkő

    Gabion díszkő

Gabion díszburkolat


Gabion díszburkolat

Kattintson a képre teljes méretért.

Megrendelés

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

Gabion díszburkolat főbb felhasználási területei:

1) Beton felújítása: nagy előnye, hogy télen is végezhető. A sérült, repedezett, rossz kinézetű, de statikailag megfelelő beton falak, lábazatok  felújítására használjon gabion díszburkolatot! Egyszerű, gyors vizes kötést nem igénylő technológia.

2) A kő design építészeti hangsúlyozása: a kő naturalisztikus hangsúlyozása homlokzatokon, lábazaton egyaránt kiváló esztétikai megoldást jelent. A ragasztott, falazott technológiával szemben a burkolat átszellőzik, természetes módon kezeli a nedvesedést.
Sérülés esetén könnyen javítható, pótolható, akár hőszigetésre is építhető. Lábazati burkolatként nincs kapilláris hatás, felnedvesedés.

3)Kő struktúra építészeti hangsúlyozása
Meglevő hőszigetelt tégla, beton felületekre lemezes lefogós, szükség esetén alátét tartó lemezes technológiával egyedi gabion kosarakat telepíthetünk. A rácsok rögzítése egymáshoz rozsdamentes klipszekkel történik, mely pontosabb és kevésbé feltünő rögzítést ad mint a gabion spirál. 
A díszburkolat minimális vastagsága 5 cm, általában 10, 20, 30 cm burkolat vastagság jelelmző. Burkoló rács elemek 50 és 100cm méretűek. A gabion díszburkolatot méret és struktúra eldöntése után esetenként statikailag méretezni szükséges.

Amennyiben gabion díszburkolatot vásárolna, küldjön képet, ill. rajzot kollégánknak, aki készséggel áll rendelkezésére!


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!