KEDVES ÜGYFELEINK!

A KORLÁTOZÁSOK MIATT CÉGÜNKNÉL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS ÉS TERMÉKÁTVÉTEL SZÜNETEL.

ONLINE VÁSÁRLÁS TOVÁBBRA IS ZAVARTALANUL MŰKÖDIK. KISZÁLLÍTÁST TOVÁBBRA IS ORSZÁGOS SZINTEN VÁLLALUNK!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

 

 

GabionBlog

Egyedi 3 méter magasságú gabion támfal tervezése és építése

A cél a domboldalon fekvő ingatlan garázs-, és személybejáratának biztosítása volt. A gabion támfalra nehezkedő föld megtartásához olyan megoldást kellett keresni, amely hosszú távon biztonságot nyújt az ott élők számára. 


2019.05.03


Rendhagyó park gabionokból a festői Balatonbogláron - a szépség és funkcionalitás kettőssége

A Balatonbogláron található Vörös és Kék kápolnák közötti sétány kialakításában a Szilárd Szer Kft. a Kerítésrendszerek Kft. által forgalmazott gabion termékeket használta fel.  Az esztétikai cél mellett a kőkosarak elsődleges funkciója a talaj erodálásának megállítása, melyre a gabion támfalak tökéletesen megfelelnek. 


2019.01.17


Emeltágyás vagy támfal? Esettanulmány gabionra

Ebben a posztban szeretnénk megosztani Önnel egy sokak számára ismerős kertrendezési technikát, mellyel első sorban a lejtős tereppel rendelkező kerttulajdonosok életét könnyíthetjük meg.


2017.10.19


Gabion támfal tervezése; mire figyeljünk oda?

A gabion remek támfal lehet, de csak ha megfelelően terveztük meg. Hogy mi mindenre kell figyelni, ebben a cikkünkben szedtük össze.


2017.06.12


Miért jobb a gabion mint a zsalukő, vagy a beton?

A gabion jó vízáteresztő képessége jóvoltából szintén nem kell számolnunk felfagyással, felvizesedéssel, sókivirágzással. További előnye a gabion rendszereknek a gyors telepíthetőség, illetve a költségmentes bontás és újratelepítés lehetősége.


2017.04.19


Gabion kerítés és kert a szegedi piacon

A parkszerű belső kert és a kerítés kialakításánál egyaránt építettünk gabion rendszereket Szegeden, a Mars téri piacon. 


2017.04.14


Gabion támfal irodaparkban

A gabion egy modern irodaház előtt éppúgy jól mutat, a tájba simul, mint akár egy erdei vadászlak mellett. A 4 milliméter drótátmérőjű, 50x100 milliméter hálóosztású horganyzott rácsból épített gabion támfal szinte vakítóan világos mészkő töltőanyaga egyrészt harmonizál az épület fehér vakolatával, másrészt kiemeli a zöld gyepet. 


2017.04.12


Lépcső, lépcsős támfal gabionból

Terasz lépcső megvalósításának eszköze lehet egyedi gabion kosár. Gabion elemek segítségével lépcsőfokok, illetve lépcső támfalak is könnyen, gazdaságosan és gyorsan alakíthatók ki.

 


2017.04.05