KEDVES ÜGYFELEINK!

A KORLÁTOZÁSOK MIATT CÉGÜNKNÉL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS ÉS TERMÉKÁTVÉTEL SZÜNETEL.

ONLINE VÁSÁRLÁS TOVÁBBRA IS ZAVARTALANUL MŰKÖDIK. KISZÁLLÍTÁST TOVÁBBRA IS ORSZÁGOS SZINTEN VÁLLALUNK!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

 

 

GabionBlog

Hogyan alakítsuk kerítésünket házunk megjelenéséhez? - A modern gabion iskolapéldája.

A több száz éves múltra visszatekintő gabion illik mediterrán stílusú, vidéki és hegyvidéki házak kertjébe, most pedig egy igazi modern példát mutatunk.


2020.04.14


Hogyan újítsunk meg egy öreg kerítéslábazatot? Megvan! Gabion segítségével!

Esettanulmány meglévő lábazat felújítására gabionnal - a legköltséghatékonyabb módszer, amit választhattak.


2019.09.24


Gabiontechnológia a passzívházakban - Solar Dechatlon Europe 2019

A Solar Dechatlon Europe 2019 verseny keretein belül a Budapesti Műszaki Egyetem csapata olyan passzívházat hozott létre, mely megoldást jelenthet 800 000 kockaház-tulajdonosnak


2019.09.06


Hőtartó növényház, télikert

Alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogyan építhet gabion felhasználásával hőtaró télikertet, amiben télen fűtés nélkül is tarthat mediterrán növényeket.


2019.09.03


Egyedi 3 méter magasságú gabion támfal tervezése és építése

A cél a domboldalon fekvő ingatlan garázs-, és személybejáratának biztosítása volt. A gabion támfalra nehezkedő föld megtartásához olyan megoldást kellett keresni, amely hosszú távon biztonságot nyújt az ott élők számára. 


2019.05.03


Rendhagyó park gabionokból a festői Balatonbogláron - a szépség és funkcionalitás kettőssége

A Balatonbogláron található Vörös és Kék kápolnák közötti sétány kialakításában a Szilárd Szer Kft. a Kerítésrendszerek Kft. által forgalmazott gabion termékeket használta fel.  Az esztétikai cél mellett a kőkosarak elsődleges funkciója a talaj erodálásának megállítása, melyre a gabion támfalak tökéletesen megfelelnek. 


2019.01.17


Emeltágyás vagy támfal? Esettanulmány gabionra

Ebben a posztban szeretnénk megosztani Önnel egy sokak számára ismerős kertrendezési technikát, mellyel első sorban a lejtős tereppel rendelkező kerttulajdonosok életét könnyíthetjük meg.


2017.10.19


Gabion kerítés és kert a szegedi piacon

A parkszerű belső kert és a kerítés kialakításánál egyaránt építettünk gabion rendszereket Szegeden, a Mars téri piacon. 


2017.04.14


Gabion támfal irodaparkban

A gabion egy modern irodaház előtt éppúgy jól mutat, a tájba simul, mint akár egy erdei vadászlak mellett. A 4 milliméter drótátmérőjű, 50x100 milliméter hálóosztású horganyzott rácsból épített gabion támfal szinte vakítóan világos mészkő töltőanyaga egyrészt harmonizál az épület fehér vakolatával, másrészt kiemeli a zöld gyepet. 


2017.04.12