KEDVES ÜGYFELEINK!

A KORLÁTOZÁSOK MIATT CÉGÜNKNÉL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS ÉS TERMÉKÁTVÉTEL SZÜNETEL.

ONLINE VÁSÁRLÁS TOVÁBBRA IS ZAVARTALANUL MŰKÖDIK. KISZÁLLÍTÁST TOVÁBBRA IS ORSZÁGOS SZINTEN VÁLLALUNK!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

 

 

GabionBlog

Hogyan dolgoznak a szakemberek? Nincs többé titok - gabionkerítés építése lépésről-lépésre

 A Kerítésrendszerek Kft. szeretné eloszlatni a gabionfal telepítésével kapcsolatos kételyeket: nincs több kérdés, a következő 2 videóban minden apró részletre rámutatunk. 


2019.07.02


Gabion kerítések tervezése: mielőtt nekiállunk

Ha már beleszerettünk a gabionba és eldöntöttük, hogy gabionból készült kerítést építünk, mindenek előtt vegyük fontolóra az alábbi paramétereket!

 


2017.06.13


Gabion köroszlopok és pillérek

Összegyűjtöttünk képeket az ideális gabion oszlop-, ill. pillérsor kialakításáról. 


2017.05.25


Variációk gabion kerítésre

Gabion kerítés típusok szerint. Válasszon igényeinek megfelelő gabion kerítést! 


2017.05.24


Gabion kerítés összeállítása kosarakból

Gabion kerítés építése kész kőboxok felhasználásával. Amennyiben megfelelőek a paraméterek, gabion kerítésünket összeállíthatjuk kész gabion boxokból is. Ha csak most ismerkedik a gabionnal, érdemes végignézni ezt a 6 egyszerű lépésből álló sorozatot, mely világosan bemutatja a gabion egyszerűségét és könnyű telepítési lehetőségét.


2017.05.24


Gabion kerítés bontott tégla töltéssel

A szomszéd oldalán öreg drótfonat helyett keresett olyan kerítésmegoldást megrendelőnk, amely az átlátást is megakadályozza. A mindössze 30 centiméter széles, 26 méter hosszú és 2 méter magas gabion kerítés a régi háló oszlopainak felhasználásával készült, ennek is köszönhetően tudtuk gyorsan és tisztán telepíteni. Az igazi érdekesség azonban a töltőanyag, ugyanis bontott téglával töltöttük az 50x100 milliméter hálóosztású rácsból készült gabiont, amely így tökéletesen harmonizál a családi ház szintén tégla burkolatával.


2017.04.18


Fa-gabion kerítés a szomszéd örömére is

Az átlátást is hatékonyan megakadályozó oldalkerítésnek már csak a látványa miatt is minden bizonnyal legalább annyira örül a szomszéd, mint tulajdonosa. A kerítések elegáns megjelenése garantált: a fa pácolás és a konténerekbe töltött kövek színe a végtelen számú kombinációt adnak. 


2017.04.16


Kerítés és zöldfal egyben

A gabion zöldfal esetében a hangsúlyt a gabion oldalában fejlődő növények kapják. A csepegtetéses öntözéssel locsolt növények szinte bármilyen gabion falra telepíthetők, legyen az akár homlokzati burkoló, átlátásgátló, vagy zajvédő fal. 


2017.04.01